• Extra paar handen en financiële hulp

    “Een paar jaar terug zat ik in een lastig pakket. Ik was net gescheiden, stond er alleen voor met vier kinderen, had door de toeslagenaffaire allerlei financiële problemen, ik zag door de bomen het bos niet meer en ik raakte in een burn-out. Toen heb ik aan de bel getrokken. Wat ben ik enorm geholpen! Ik was het overzicht kwijt, maar ik ben geholpen om alles op een rijtje te zetten. Mijn huis was één grote chaos. Dagenlang zijn we bezig geweest om alles uit te ruimen, weg te gooien, te ordenen en opnieuw in te delen. We hebben mijn auto leeggehaald en er werd geregeld dat hij door een professioneel reinigingsbedrijf werd schoongemaakt. Een vrijwillige bijdrage werd ook geleverd doordat iemand allemaal stevige planken in mijn hok te timmeren, zodat alles overzichtelijk kon worden ingedeeld. En, omdat ik toen niet ruim in het geld zat, is er een kapper gevraagd of ze mijn kapsel weer netjes kon maken. Ik was al jaren niet naar de kapper geweest. Het luisterende oor tijdens deze werkzaamheden was erg fijn. Het is in zo’n fase van je leven heel prettig om bepaalde dingen wat betreft opvoeding en je eigen onzekerheden te kunnen bespreken met een andere volwassene die er verstand van heeft. Zeker als je er alleen voor staat. Wat een heerlijk en opgeruimd gevoel gaf dit alles me. Het is voor ons een startpunt geweest van het leven dat we nu hebben. Ik zit goed in mijn vel, ben met een studie Rechtswetenschappen begonnen en met mijn kinderen gaat het ook heel goed.”

  • Vakantieactiviteit

    “Gisteren is onze zoon voor het eerst met een activiteit mee gaan doen. Wat heerlijk voor hem om zijn ei kwijt te kunnen en creatief bezig te zijn met super begeleiding. Door deze goede begeleiding konden wij als gezin even loslaten en even ontzorgen. Onze zoon is een lieve jongen van 12 jaar met Autisme en ADHD, wat best veel vraagt van ons gezin. Volgende week gaat hij mee karten en we vinden het super fijn dat hij dat goed gaat beleven. Zo kan hij net als zijn zusjes leuke dingen in de vakantie beleven en misschien wel nieuwe vrienden maken. Dus kortom voor ons geweldig dat dit zo kan en daar gaan we zeker vaker gebruik van maken!”

  • Vrijwilliger Eric Kremer

    “Het contact met jongeren en het onder jongeren zijn geeft mij zoveel positieve energie dat het voor mij elke keer weer een klein feestje is om te mogen helpen bij de verschillende activiteiten. Ik ben graag maatschappelijk betrokken en de ervaringen die ik hier op doe neem ik weer mee naar mijn andere vrijwilligerswerk en ook in mijn dagelijkse werk! Win, win, win dus!”